Şüphe – Disturbia indir

http://www.imdb.com/title/tt0486822/
Kale Brecht (Shia LaBeouf), babasının kazayla trajik ölümünden sonra girdiği bunalımı atlatmaya çalışan sorunlu bir gençtir. Asık yüzlü, içine kapanık ve çekingendir. İşlediği küçük bir suçtan dolayı yargıç tarafından ev hapsi cezasına çarptırılır. Annesi Julie ise (Carrie-Anne Moss) evin geçimini sağlayabilmek için gece gündüz çalışmaktadır. Tek isteği kayıtsız ve bezgin davranışlarda bulunan oğlunun ihtiyaçlarını karşılayabilmek ,ona babasının eksikliğini hissettirmemek ve iyi bir gelecek sağlayabilmektir. Evinin duvarları adeta Kale’in üzerine üzerine gelmektedir. Zaman geçirebilmek için tüm ilgisini pencerenin dışındaki komşu evlerine yöneltince röntgenci bir genç olup çıkar. Gözetlediği evler arasında, sorunlu geçmişinden kaçmak için yeni taşınan güzel komşu kızı Ashley de vardır. Yerel gazetelerde esrarengiz adam kaçırma olaylarıyla ilgili haberler çıkmaya başlayınca Kale tüm dikkatini komşularından orta yaşlı gizemli adama yöneltir. Genelde sessiz ve sakin bir yer olan kasabada terör estiren seri katilin kapı komşusu olduğuna ikna olmaya başlamıştır. Gözetlemeyi takıntı haline getirerek komşusunun attığı her adımı izlemeye başlar. En küçük hareket,nüans ve detayları bile not almaktadır. Elinde inandırıcı herhangi bir kanıt olmadığı halde kendini birtakım önlemler almak zorunda hisseder. Kuşkularının sağlamasını yapabilmek için güzel komşusu Ashley ile arkadaşı Ronnie’den yardım ister. Ev hapsinde olduğundan tüm bunları evinin sınırlarını aşmadan yapmak zorundadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

İbrahim Tatlıses BoxSet Tüm Filmler indir

İbrahim Tatlıses BoxSet Tüm Filmler ( DVDRip XviD ) Yerli Film - Tek Link



Adı Soyadı: İbrahim Tatlıses
Sinemalar Puanı: 5.0
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1952 (Türkiye)

İbrahim Tatlıses (Doğum adı: İbrahim Tatlı, 1 Ocak 1952, Şanlıurfa), Arap ve Kürt asıllı Türk şarkıcı[1], besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı. Tatlıses Holding yönetim kurulu başkanı "Ayağında Kundura" türküsü ile ünlenen Tatlıses, günümüze kadar otuzdan fazla albüm çıkardı, birçok filmde oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı ve 19 yıl süren İbo Show 'da sunuculuk yapmıştır. Tatlıses, Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan ile Orta Doğu'da da tanınmaktadır.


İbrahim Tatlıses, Kanal D'de yayınlanan bir programda kendinizi ne olarak ifade ediyorsunuz sorusuna "Babam Arap, anam Kürt, ben ise Türk'üm" diye cevap vermiştir. 2005 yılında Erbil konserinde ise Tatlıses "Babam Arap, anam Kürt, ben Türk oğlu Türk'üm size Türkiye'den selam getirdim" diyerek izleyenleri selamlamıştır. Müzik, televizyon ve sinemanın yanında İbrahim Tatlıses'in gıda, turizm, inşaat, iletişim (TV kanalı, radyo istasyonu), ulaşım gibi birçok alanda yatırımı bulunmaktadır.Özel hayatıyla da gündemde olan Tatlıses, 14 Mart 2011 tarihinde program çıkışı uğradığı silahlı saldırıdan ağır yaralı olarak kurtuldu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Neden Evlendim 2010 indir



Neden Evlendim 2010 ( BRRip XviD ) Türkçe Dublaj - Tek Link
http://www.imdb.com/title/tt1391137/

Tür: Komedi - Romantik
İmdb Puanı: 3,6
Vizyon Tarihi: 02 Nisan 2010
Süre: 121 dakika

Neden Evlendim 2010 ( BRRip XviD ) Türkçe Dublaj - Tek Link

Kolej günlerinden beri arkadaş olan dört evli çift yıllık buluşmalarını yapmak üzere Colarado'da bir araya gelir. Ancak içlerinden birinin genç bir kadınla ilişkisi olduğunun ortaya çıkması herkesin neşesini kaçırır. Bunun üzerine herkes kendi evliliğinin ne kadar kuvvetli olduğunu merak etmeye başlar. Eşler bir yandan aldatma, dürüstlük ve affetme kavramları üzerine düşünürken bir yandan da kendi hayatlarına gerçekçi bir bakış atacaklardır...

0 yorum:

Yorum Gönder

Tatlı Cadı Lili: Mandolana Yolculuk 2011 indir

Tatlı Cadı Lili: Mandolana Yolculuk 2011 ( BRRip XviD ) Türkçe Dublaj

Tatlı Cadı Lili: Mandolana Yolculuk 2011 ( BRRip XviD ) Türkçe Dublaj
http://www.imdb.com/title/tt1452293/

Tür: Komedi - Aile
İmdb Puanı: 5,0
Vizyon Tarihi: 12 Temmuz 2013
Süre: 90 dakika

Tatlı Cadı Lili: Mandolana Yolculuk 2011 ( BRRip XviD ) Türkçe Dublaj

Sevimli Cadı Lili, ilk filmde kötü büyücü Hieronymus’la savaşmış ve galip gelen taraf olmuştu. Ancak macera burada sona ermedi ve karşısına daha güç bir görev çıktı. Cadı Lili, Madolan krallığını ele geçirip başa geçmek isteyen Sadrazam Guliman ile mücadele etmek zorunda. Gözünü hırs bürüyen ve hedefine kolayca ilerlemekte olan Guliman ise bu tahtın arkasında yatan sırlardan bihaberdir. Zira taht geçmişten gelen bir lanet taşımaktadır ve Hexe'nin yardıma çağırdığı Lili'den haberdar değildir. Durumun farkına vardığı an ise kötü büyücü Abrash'ı, Lili’nin yolunu kesmek için görevlendirir. Ama bir cadıyı kandırmanın hiç de kolay olmadığı gerçeğini atlar! Dahası Lili'nin krallığa gelişi birçok sırrın da ortaya çıkmasını sağlayacaktır...

0 yorum:

Yorum Gönder

The Little Mermaid 3D | 1989 | Half-SBS | BluRay |1080p Tek Link

A mermaid princess makes a faustian bargain with an unscrupulous seahag in order to meet a human prince on land.

0 yorum:

Yorum Gönder